Rijles vanaf 16,5 jaar

2todrive

START MET AUTORIJLESSEN VANAF 16,5 JAAR!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veel gestelde vragen

In de proefrijles hoor je hoeveel lessen je nodig hebt.
In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Je zit nergens aan vast.
De proefrijles is er om je uitgebreid te adviseren en je een goed beeld te geven van de opleiding. Al je vragen kun je tijdens de proefles stellen, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat je er ook nog een nachtje over wilt slapen en misschien wel twee. Vandaar dat we ook heel goed begrijpen dat je na de proefrijles bedenktijd nodig hebt. Overleg thuis en neem met ons na de proefrijles contact en laat ons weten wat het geworden is.

Ik kan autorijden.
Rijscholen houden meestal geen rekening met je rijervaring. Ze bekijken je als een beginner en je betaalt voor lessen die je al hebt gehad. Heb je al eerder rijles gehad, of misschien zelfs een buitenlands rijbewijs? In de proefrijles krijg je de kans op te laten zien wat je al kan en gaan we verder waar je gebleven bent.

Ik heb nog nooit gereden.
Kan ik dan wel een proefrijles rijden? De instructeur houdt rekening met je rijervaring en zal zijn lesstof daar op aanpassen. De instructeur is opgeleid om leerling zonder ervaring, veilig en vertrouwd les te geven. Heb je nog nooit gereden, dan is de proefrijles een goede eerste stap op weg naar je rijbewijs.

HOE WERKT DE PROEFRIJLES?
Gratis proefrijles van 1 uur
Je proefrijles is een volwaardige rijles van 60 minuten. Die is gratis als je daarna rijlessen bij ons neemt, want dan krijg je 40 euro korting.

We halen je thuis op
De instructeur haalt je thuis op met de lesauto. We geven rijles in heel Nederland.

Hoor direct hoeveel lessen je nodig hebt
In de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Daarna hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Heb je al eerder les gehad? We gaan verder waar je gebleven bent.

Je verplicht je niet om door te gaan
Na de proefrijles bepaal je zelf of je rijles gaat nemen. Je hoeft dus niet door te gaan na een proefrijles, zoals bij andere rijscholen.

Na de proefrijles nemen we contact met je op
Na afloop van deze rijles krijg je het maatadvies mee op papier. Je kan er voor kiezen om met de instructeur alles in orde te maken voor je rijopleiding, zodat je snel kan beginnen. Uiteraard is het ook geen probleem, als je er nog over na wilt denken. Na de proefrijles nemen we dan contact met je op. De keus ligt altijd bij jou!

Je kan gelijk door
Je kan na de proefrijles gelijk door. We hebben geen wachttijden, zo kan jij sneller je rijbewijs halen.

Zit ik vast aan pakket?
Als na de proefrijles blijkt dat je minder lessen nodig hebt, dan passen we dat aan. Je rijdt en betaalt alleen de lessen die je nodig hebt, geen les meer. Het aanpassen van het aantal rijlessen, is geen enkel probleem en gaat in overleg met je instructeur. Ga je tegen het advies van je instructeur in, vervalt het recht op gratis herexamens

Als je je rijbewijs B haalt dan krijg je automatisch ook het rijbewijs AM. Hiervoor is geen begeleiding van je coach nodig, dit geldt alleen voor het besturen van een auto

Een coach moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • hij/zij moet minimaal 5 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B (een personenautorijbewijs);
  • hij/zij moet minimaal 27 jaar oud zijn;
  • hij/zij mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen strafrechtelijke veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad;
  • hij/zij mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen alcoholcursussen of gedragscursussen hebben gehad;
  • hij/zij mag in de vier jaar voorafgaand aan de aanvraag geen onderzoeken naar de rijvaardigheid of rijgeschiktheid opgelegd hebben gekregen door het CBR;
  • hij/zij mag niet onder invloed zijn van alcohol, drugs of medicijnen tijdens het begeleiden;
  • hij/zij moet een geldig rijbewijs kunnen tonen.

Het rijbewijs dat je haalt als 17-jarige vanuit 2toDrive in Nederland is niet geldig in het buitenland. Je mag pas vanaf 18 jaar in het buitenland rijden met het rijbewijs dat je op je 17e voor 2toDrive hebt gehaald.

sneller je rijbewijs met minder lessen

Vraag nu een gratis proefles aan

Scroll naar top