Proefles aanvragen

Ja, ik wil een gratis proefles!

Nu aanvragen

Vul hier je gegevens in en meld je aan voor een proefles. 

* Gratis bij afname lespakket, anders € 52,-

Veel gestelde vragen

Omdat iedere leerling anders is start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je instapniveau. De proefrijles is er om jou een goed advies te kunnen geven en je een beeld te geven van de opleiding. Natuurlijk houdt de instructeur rekening met je autorijervaring en passen wij de lesstof daar op aan. Als je al eerder rijlessen hebt gehad, dan gaan we verder waar je gebleven bent. Na afloop van de proefles hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen.

Je wordt door de instructeur thuis met de lesauto opgehaald. Tijdens de proefrijles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid. Als je al eerder les hebt gehad, dan gaan we verder waar je gebleven bent. Na afloop van de proefles hoor je precies hoeveel lessen jij nodig hebt. Je weet dus direct wat je rijbewijs gaat kosten en wanneer je examen kunt doen. Na de proefrijles bepaal je zelf of je rijles gaat nemen. Je hoeft dus niet door te gaan na een proefrijles, zoals bij andere rijscholen. Je proefrijles is een volwaardige rijles. Die is gratis als je daarna rijlessen bij ons neemt.

Na afloop van de proefrijles bespreken we samen de mogelijkheden, zodat jij zo snel mogelijk je rijexamen kunt gaan doen. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om met de instructeur alles in orde te maken voor je rijopleiding. Dan kun je lekker snel beginnen! Uiteraard is het ook geen probleem als je er nog over na wilt denken. Na de proefrijles nemen we dan contact met je op.

Als na de proefrijles blijkt dat je minder lessen nodig hebt, dan passen we dat aan. Je rijdt en betaalt alleen de lessen die je nodig hebt, geen les meer. Het aanpassen van het aantal rijlessen is geen enkel probleem en gaat in overleg met je instructeur.

Je mag in Nederland vanaf 16 jaar en 6 maanden starten met je rijlessen en vanaf 17 jaar rijexamen doen. Als je nog geen 18 bent kun je bij Willems Rijopleidingen al wel een proefrijles doen. Daarna bespreken we samen met je ouders of voogd wat voor jou de beste aanpak is. Zo is iedereen op de hoogte. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van je ouders gaan we niet aan de slag. Met de versnelde rijlessen van Willems Rijopleidingen haal je je rijbewijs voor je 18de. Hier vind je meer informatie.

De kosten voor een proefrijles bij Willems Rijopleidingen zijn 44 euro en als je bij ons doorgaat, is de proefles gratis. De proefrijles duurt bij elkaar 50 minuten. De nabespreking en het advies van je instructeur is gratis. Het is een echte rijles, waarbij we willen zien hoe je de uitleg oppikt.

Goed idee!
Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voor je proefrijles komen we je thuis ophalen. Spreek je liever een ander ophaaladres af, bijvoorbeeld school of je werk, dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens de proefrijles rijd je alleen, dus je instructeur haalt en brengt geen andere leerlingen. De instructeur haalt jou op en zet jou weer af en rijdt daarna pas naar de volgende leerling. Voor de proefrijles is het beter als je niemand uitnodigt om mee te rijden. Wil je dat we het advies ook met je ouders of voogd bespreken? Geef dat voor de proefrijles dan even aan, dan houden we daar rekening mee.

sneller je rijbewijs met minder lessen

Vraag nu een gratis proefles aan

Scroll naar top