Spoedcursus rijbewijs

Sneller je rijbewijs met minder lessen

SPOEDCURSUS RIJBEWIJS

Heb je geen zin om maandenlang rijlessen te volgen?
Heb je jouw rijbewijs snel nodig voor werk of een studie?
Wil je je rijbewijs tijdens de vakantie halen?

Dan is een snelcursus bij Willems Rijopleidingen echt iets voor jou.

Tijdens een spoedcursus rijd je meerdere lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het autorijden veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen. Omdat je tijdens een versnelde rijopleiding helemaal in de “flow” zit heb je meestal minder lessen nodig om praktijkexamen te doen. En zo kun je flink wat geld besparen. Bij Willems Rijopleidingen kun je zo al binnen een maand je rijbewijs halen! Hiervoor zijn wij natuurlijk afhankelijk van de reserveringstermijnen bij het CBR.

Jouw versnelde rijopleiding is maatwerk

Omdat iedere leerling anders is, start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles kijken we hoeveel lessen jij nodig zult hebben op basis van je instapniveau.  Vervolgens maken we een planning. Daarbij houden we rekening met je werk of studie en de reserveringstijd voor een praktijkexamen. Dan gaan we de weg op. 

We rijden in meerdere blokken per week. Daardoor leer je veel sneller autorijden. Want met 1 les per week ben je elke keer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. We rijden zoveel mogelijk overdag, omdat er dan veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

Wat kost een versnelde rijopleiding?

Wat jouw compact rijlespakket gaat kosten weet je na de proefles. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie. Veel autorijscholen berekenen een toeslag voor de versnelde rijcursus. Bij Willems Rijopleidingen is de spoedcursus niet duurder. Uit jarenlange ervaring blijkt dat, hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Met een versnelde rijcursus kun je dus flink wat geld besparen.

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen?

Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS PROEFLES . Met een proefles kijken we of een versnelde rijopleiding voor jou geschikt is. 

Heb je nog een vraag over een snelcursus voor je autorijbewijs?
Neem gerust even contact met ons op.
We helpen je graag verder.

Veel gestelde vragen

Iedere leerling is anders en daarom start onze compacte rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat hoeveel lessen jij nodig zult hebben op basis van je instapniveau van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen. (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). 

Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel stof je per dag kunt opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor veel meer leer- en oefenmomenten zich voordoen.

Hoe snel je jouw rijbewijs kunt halen hangt af van je aanleg en hoeveel tijd je beschikbaar hebt. Met twee lesblokken in de week kun je al binnen een maand examen doen. 
* Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je wel je theoriecertificaat hebben.

Wat jouw compact rijlespakket gaat kosten weet je exact na de proefles. Wij brengen zeer zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie. Waar andere rijscholen een toeslag van een paar honderd euro rekenen, is een spoedcursus bij Willems Rijopleidingen niet duurder.

Je mag in Nederland vanaf 16 jaar en 6 maanden starten met je rijlessen en vanaf 17 jaar rijexamen doen. Als je nog geen 18 bent kun je bij Willems Rijopleidingen al wel een proefrijles doen. Daarna bespreken we samen met je ouders of voogd wat voor jou de beste aanpak is. Zo is iedereen op de hoogte. Zonder de uitdrukkelijke toestemming van je ouders gaan we niet aan de slag. Met de versnelde rijlessen van Willems Rijopleidingen haal je je rijbewijs voor je 18de. Hier vind je meer informatie. 

Met een automaat rijbewijs mag je alleen in een auto met automaat rijden, je hebt dan geen rijbewijs voor een handgeschakelde auto. Je haalt als het ware een half rijbewijs. Dus voor een volledig rijbewijs begin je eigenlijk weer opnieuw en ben je weer honderden euro’s kwijt om het juiste rijbewijs te halen.

Daarom geven wij rijles in handgeschakelde leswagens. In een paar lessen leren we iedere leerling probleemloos schakelen. Spreek een proefrijles af en je zult zelfs zien dat het schakelen met de leswagens van tegenwoordig geen enkel probleem is.

sneller je rijbewijs met minder lessen

Vraag nu een gratis proefles aan

Scroll naar top